Itališko sūrio STARACCHINO raugas 10 l

  • 3.35€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13742
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Itališko sūrio STARACCHINO raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 39 ° C temperatūros, sudėkite "STARACCHINO" raugą ir palikite pastovėti 20 min, Jei pageidaujate galite įdėti druskos 50 g./10 ltr pieno. Po to permaišykite ir prie 37 laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po ..

Žymos: suris, priedai, kultura, prieskoniai, surio gamyba, maistas, skonis, surio raugas.

Itališko sūrio STARACCHINO raugas 10 l
Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 39 ° C temperatūros, sudėkite "STARACCHINO" raugą ir palikite pastovėti 20 min, Jei pageidaujate galite įdėti druskos 50 g./10 ltr pieno. Po to permaišykite ir prie 37 laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę, varškės pjaustykle, taip, kad ji būtų padalinta į juosteles, o po to į kubelius. Supjaustę leiskite varškei pailsėti 20 min.
Po to varškę kaitinkite 35 ° C temperatūroje 5 minutes lengvai purtant, tik nesuardykite gabaliukų ir švelniai sudėkite į stačiakampes ir kvadratines formas. Formas su varške laikykite 35 ° C temperatūroje. Pirmasis apvertimas atliekamas po 10 minučių, antrasis apvertimas po 45 minučių (formos su varške laikomos šiltai 35 ° C).
Po kelių valandų atliekamas kitas apvertimas, sūriui pasiekus 5,40 pH, sūris įdedamas į šaldytuvą (+5
° C temperatūroje esant 90% sūrio drėgnumui). Kitą dieną sūris dar kartą apverčiamas ir po 6 dienų brandinimo yra paruoštas vartojimui. Tokiu būdu gaunamas puikus"STARACCHINO" sūris. Šios rūšies sūriai gali būti sūdomi sūrime (18% NaCl) maždaug 2 valandas kiekvienam sūrio kilogramui. Jei mirkysite sūrime druskos pradžioje į pieną nedėkite. Žiūrėkite video filmuką.

Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas.
Grynasis kiekis:
10g.

Dozavimas:
10 g x 10 litrų pieno.

Gamintojas: Italija "ENOLANDIA"
Platintojas :
D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

 

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard