Itališko sūrio PRIMO SALE raugas

  • 4.20€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13739
  • Prieinamumas: LAIKINAI NĖRA (TEIRAUTIS)

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, supjaustykite šią varškę varškės pjaustykle taip, kad ją padalintų į grežinėlius, tada į delikatesinio sto..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, supjaustykite šią varškę varškės pjaustykle taip, kad ją padalintų į grežinėlius, tada į delikatesinio storio kubelius. Supjaustę leiskite varškei pailsėti. Po to varškė lengvai, nesulaužant kubelių, pamaišoma apie 5 minutes ir švelniai sudedama į formas. Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, antrasis po 50 minučių. Po kelių valandų atliekamas kitas apvertimas, paviršiai sūdomi smulkia druska, apibarstomi prieskoniais ir laikomi 10/12 laipsnių temperatūroje. Sūris paruoštas po 36 valandų. Žiūrėkite video filmuką.
Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas. Grynasis kiekis: 10g. Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.


Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard