Priedai sūrio gamybai
Mikrobiologinis veršelių fermentas 50ml.
411201
2.50€ Be PVM: 2.07€
Mikrobiologinis veršelių fermentas 50ml.Mikrobiologinis veršelių fermentas sūrio gamybai.Fermentasyra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. 1 litrui pieno užtenka 5 lašų fermento.Nau..
Skystas kalcio chloridas - 50 ml
411213
1.70€ Be PVM: 1.41€
Skystas kalcio chloridas - 50 mlPrieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. ..
Sausas veršelių fermentas 5x1g.
411200
3.00€ Be PVM: 2.48€
Sausas veršelių fermentas 5x1g.Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu..
Kalcio chloridas
411211
2.00€ Be PVM: 1.65€
Kalcio chloridasKalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu. Jo panaudojimas sumažina kazei..
Juodieji pipirai (Pepe nero tellicherry)
13714
4.50€ Be PVM: 3.72€
Juodieji pipirai. Grynasis kiekis: 25g...
CAGLIO veršelių fermentas 100ml.
13623
4.90€ Be PVM: 4.05€
CAGLIO veršelių fermentas 100ml.Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifi..
Laikinai nėraKalcio chloridas
13625
2.50€ Be PVM: 2.07€
Kalcio chloridas. Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums..
Laikinai nėra