Jogurto Gamybai

Bakterijų kultūra Jogurtui
411240

6.30€ Be PVM: 5.21€

Bakterijų kultūra JogurtuiIš 1Ltr pieno pagaminsite 1ltr.jogurtoPanaudojimas: 0,1g./ 1Ltr pienoGrynasis kiekis 25g. Naudojimo instrukcijos: Rekomenduojame šviežią pieną 30 minučių pasterizuoti maždaug 65 °C temperatūroje. 3..

Laikinai nėra

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatu
801013

49.00€ Be PVM: 40.50€

Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatuSkirtas įvairiems pieno produktams - šis prietaisas bus naudingas ruošiant naminį natūralų jogurtą, graikišką jogurtą, veganišką jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.Galimybė ..

Laikinai nėra
Rodoma nuo 1 iki 2 iš 2 (1 puslapių)
Brand
Vyndariu sodyba
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
Brand1