Bakterijų kultūra JogurtuiIš 1Ltr pieno pagaminsite 1ltr.jogurtoPanaudojimas: 0,1g./ 1Ltr pienoGrynasis kiekis 25g.
Naudojimo instrukcijos:
Rekomenduojame šviežią pieną 30 minučių pasterizuoti maždaug
65 °C temperatūroje. 3..
Jogurto ir sūrio gaminimo aparatas su termostatuSkirtas įvairiems pieno produktams - šis prietaisas bus
naudingas ruošiant naminį natūralų jogurtą, graikišką jogurtą, veganišką
jogurtą iš sojų pieno, varškės ir kefyro.Galimybė
..
Laikinai nėra
Rodoma nuo 1 iki 2 iš 2 (1 puslapių)
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Perkant nuo 60 € Per 2-6 d. d.
DOVANŲ KUPONAI
Nustebinkite draugus
SEKITE NAUJIENAS
Įvairios Nuolaidos
DARBO LAIKAS
I-V 9-18 val. VI 10-14 val.
Ar jums yra 18 metų?
Svetainėje esantis turinys netinkamas jaunesniems negu 18 metų asmenims. Patvirtinkite, kad Jums yra 18 metų !