RESTART vyno mielės top-15Sausosios vyno mielės RESTART -TOP15
Tinka baltiesiems ir raudoniesiems vynams. Naudojama per anksti nustojusiam fermentuotis vynui atgaivinti arba naujam vynui užraugti.
Sudedamosios dalys: sausosios..
Vyno mielės ENARTIS ES-401 ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais
šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems
ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynų..
Vyno mielės ENARTIS ES-401-100g. ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais
šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems
ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, ..
Vyno mielės ENARTIS ES-401-500g. ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais
šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems
ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, ..
RINKINYS SIDRO GAMYBAIPILNAS RINKINYS SIDRO
GAMYBAI IŠ OBUOLIŲ IR KRIAUŠIŲ. Rinkinyje rasite receptą kaip pasigaminti kokybišką sidrą, bei visko ko reikia sidro gamybai. Rinkinį sudaro:„A“ MAIŠELIS
– pektino fermentas. Sudedamos..
UNIVERSALUS RINKINYS NAMINIO VYNO GAMYBAIPilnas universalus rinkinys baltiesiems ir raudoniesiems vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, į..
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Sudedamos..
Universalios vyno mielės STIPRIAM vynuiUNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo)
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios&nbs..
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC
Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces
cerevisiae. Grynasis kiekis: 10 g..
100 g Universalios vyno mielės SCUNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC
Naudojamos gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharo..
SC MIELĖS - 500UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC
Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces
cerevisiae.
Grynasis..
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams..
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams..
Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybaiPilnas rinkinys baltiesiems ir rožiniams vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip..
MADEIRA VYNO MIELĖS
Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonųjų slyvų, geltonųjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. Made..
CHERESO VYNO MIELĖS
Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERE..
STEINBERGER VYNO MIELĖS Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti.
Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, ma..
TOKAJ VYNO MIELĖS Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti.
TOKAJ..
VYNO MIELĖS SHARDONNAY-TOP ESSENCE jaunų baltųjų ir rožinių vynų gamybai. Aromatingiems, saldiesiems vynams gaminti iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų
serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t. Užtikrina int..
VYNO MIELĖS SHARDONNAY-TOP ESSENCE jaunų baltųjų ir rožinių vynų gamybai. Aromatingiems, saldiesiems vynams gaminti iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų
serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t. Užtikrina int..
100g. Vyno mielės E 123Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu..
Vyno mielės AROMA WHITE Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų
gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių,
braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Temperatūra ir maistingosios medžiagos gali turėt..
Vyno mielės AROMA WHITE Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų
gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių,
braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Temperatūra ir maistingosios medžiagos gali turėt..
Vyno mielės AROMA WHITE 500 g.Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų
gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių,
braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Temperatūra ir maistingosios medžiago..
Rinkinys RAUDONO vyno gamybaiPilnas rinkinys raudoniesiems vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti n..
\"BOURGOGNE\" BURGUNDIŠKOS VYNO MIELĖS - Tinka gaminant raudonuosius vynus iš raudonųjų ir juodųjų serbentų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų vynuogių, gervuogių.
Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pasta..
BORDO VYNO MIELĖS
Šios vyno mielės tinka gaminant raudonuosius vynus iš juodųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynųjų slyvų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų ir raudonųjų vynuogių, gervuogių, aronijų, aviečių, braškių. Bordo vyno mielė..
PORTVEIN VYNO MIELĖS Tinka gaminant raudonuosius vynus iš juodųjų ir raudonųjų serbentų, mėlynųjų slyvų, vyšnių, mėlynių, mėlynųjų ir raudonųjų vynuogių, gervuogių, aronijų,aviečių, braškių. Portvein vyno mielės tinka gamina..
Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLEVYNO MIELĖS FERM REDFRUIT \"BOŽOLĖ NUVO\" tipo vyno mielės aromatingų, raudonųjų ir rožinių, jaunų vynų gamybai. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų se..
Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE - 100 g.VYNO MIELĖS FERM REDFRUIT \"BOŽOLĖ NUVO\" tipo vyno mielės. Raudonam ir rožiniam intensyvaus aromato vynui. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųj..
Vyno mielės REDFRUIT - BOŽOLE - 500 g.VYNO MIELĖS FERM REDFRUIT \"BOŽOLĖ NUVO\" naudojamos nebrandinamiems arba trumpo brandinimo vynams. Šio tipo vyno mielės tinka aromatingų, raudonųjų ir rožinių, jaunų vynų gamybai. Fermentacij..
VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488 Vidutinio brandinimo, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti. Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Su šiomis m..
VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488-100g.
Vidutinio brandinimo, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti.
Tinka gaminant vynus iš mėlynių, mėlinųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. ..
VYNO MIELĖS SYRAZ - ES 488-500g. Brandinamiems, aromatingiems, raudoniesiems ir rožiniams vynams gaminti. Jau alkoholinės fermentacijos pabaigoje vynas yra išraiškingas savo aromatais o pagamintas vynas yra ryškios struktūros ir s..
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS TOP 15 STIPRIAM VYNUI. Tinka gaminant stipriuosius, baltuosius, rožinius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač rekomenduojamos mielės gaminant putojančius ar sunkiai fermentuojamiems vynams..
Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę ko..
Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE REDVYNO MIELĖS VINTAGE RED pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manoproteinų kas įtakoja spalvai, aromatinių jungi..
Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 100 gr.VYNO MIELĖS VINTAGE RED pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina daug glicerolio ir manoproteinų kas įtakoja spalvai, aromatin..
Vyno mielės CABERNET SAUVIGNON-VINTAGE RED 500 gr.VYNO MIELĖS VINTAGE RED skirtos vidutinį ir ilgą laiką brandinamiems vynams gaminti, pasižymi savo gebėjimu padidinti raudonų vaisių aromatą bei saldumą brandinimo metu. Gamina d..
Laikinai nėra
Rodoma nuo 1 iki 42 iš 42 (1 puslapių)
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Perkant nuo 60 € Per 2-6 d. d.
DOVANŲ KUPONAI
Nustebinkite draugus
SEKITE NAUJIENAS
Įvairios Nuolaidos
DARBO LAIKAS
I-V 9-18 val. VI 10-14 val.
Ar jums yra 18 metų?
Svetainėje esantis turinys netinkamas jaunesniems negu 18 metų asmenims. Patvirtinkite, kad Jums yra 18 metų !