KontaktaiAtsiliepimaiParduotuvėsBendradarbiavimasForumas

Vyno gamyba

Alaus gamyba

Alkoholiniams gėrimams

Ąžuolinės statinės

Tabakas ir aksesuarai

Pirtims ir namams

Kitos prekės
PRIEDAI VYNO GAMYBAI - Vyno mielės baltam vynui


NAUJIENA

Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių aromatų gamybą. Fermentacijos pradžioje esant tinkamai aminorūgščių mitybai šis štamas sintezuoja junginius, kurie prisideda prie vynų antrinių aromatų (pvz. šviežių obuolių ir citrusinių vaisių ar gėlių). Ypatingai tinka gaminant saldžius ar pusiau saldžius vynus su nesurauginto cukraus kiekiu vyne. Vyno pagaminto su šiomis mielėmis nebūtina ilgai brandinti. Dėl šių antrinių aromatų stabilumo, su ES 123 mielėmis rekomenduojama fermentuoti vynus, skirtus distiliato gamyba. Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 10 g. Alkoholio tolerancija: 14%. Fermentacijos temperatūra: 15 - 25°C. Naikinančios kitas mieles „KILLER“. Gamintojas: Enartis, Italija. Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė. Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. vyno.
Pristatymas per 2 darbo dienas

Vyno mielės E 123

Kodas: 35941
Kaina: 1.59 Eur
Pirkti:


Krepšelis ID: 54.81.197.24
PrekėKiekisKainaSuma
Suma (Eur):0.00
Informacija
Tel. / faks.: (8 448) 50267
Darbo dienomis: 9 - 18 val.
El. paštas: plunge@medeja.lt
Mūsų partneriai
DĖMESIO
PARDUOTUVIŲ SAVININKŲ DĖMESIUI
Internetinė parduotuvė plečia savo veiklą ir ieškome atstovų visuose Lietuvos miestuose. Jei jūsų mieste dar niekas neprekiauja mūsų prekėmis galite tapti mūsų prekių atstovu. Savo partneriams siūlome geras bendradarbiavimo sąlygas, pastatome stendus prekių ekspozicijai, reklamuojame partnerių parduotuves savo el. parduotuvėje, apmokome pardavėjus.
TAPK MŪSŲ PARTNERIU!!!
 Copyright © 2004 - 2018 | Medėja | Powered by mzFOTO | Design by Tadas Marcinkevičius © 2013 | 0.062 s |